Get a life!

Tilburg, 6 november 2008, Ferenc


Sommige mensen kunnen zich werkelijk OVERAL aan ergeren. Neem nou de oudere mensen: Altijd maar klagen over van alles en helemaal niks. Het lijkt wel of ze helemaal niks te doen hebben: Ze hebben geen werk, weten amper hoe een pc werkt en hebben geen echte verplichtingen, al denken ze dat soms zelf wel dat ze het zo ontzettend druk hebben. En maar klagen en klagen en klagen. Zo heeft NOS zelfs een teletekstpagina geopend voor mensen die zich ergens aan ergeren. Misschien moeten we vrijwilligerswerk voor ouderen verplicht stellen, dan hoeven wij ons niet meer zo te ergeren aan die nutteloze ergernissen op teletekst.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

heeeeeeeee =)
heb net gestemd, maar snapte het niet, en had gewoon t bovenste aangeklikt, en dat was dan de stem hahah, ik dacht dr moet nog iets geopend worden, maaar nee hoor! hahaha. Groetjes en heeel veel succes (A) Marlie

Anoniem zei

Vrijwilligerswerk voor ouderen verplicht stellen? De meeste hebben zijn hele leven gewerkt! Laat ze nog even genieten..

En het is soms toch ook leuk om die ergernissen te lezen, dan denk je:'dat hij zich daarover ergert.'

Deze blog staat ook vol met ergernissen, moeten wij ons daar ook over ergeren?

Piet.

N21 zei

Met vrijwilligerswerk kun je ook genieten van het leven hoor. Dat is ontzettend leuk. Je zou je aan deze berichten op deze blog kunnen ergeren, maar de hele maatschappij ergert zich er aan. Waar mijn bericht over gaat is het blijven klagen op alles en iedereen, op de kleinste dingetjes.

Ferenc