Natas (?!) Froger

Haarlem, 9 november, Fanny

Natas is de vrouw van René Froger.Eigenlijk heet ze Natasja maar omdat we haar allemaal zo ontzettend goed kennen noemen we haar Natas. Ze is hip, haar haar is super geblondeerd, ze is dun en zo bruin dat ze elke dag zeker 3 uur moet spenderen aan onder de zonnebank liggen.
Natas presenteert Hart in Aktie. Ze is echt ontzettend ontroerd door de ‘vier’ mensen die worden geholpen bij Hart in Aktie. Ze kan zich altijd heel goed inleven in mensen die hun hele familie hebben verloren in een jaar, uitgezet worden uit Nederland naar een land waar ze hun leven niet zeker zijn, 4 miskramen hebben gehad, en andere ellende hebben meegemaakt. Maar Natas komt niet heel betrouwbaar over want ze geeft simpelweg te veel uit aan...onzin.
Als ze daadwerkelijk zo geraakt was zou ze wel iets veranderen in haar eigen leefstijl. Laten we eerlijk zijn: verbeter de wereld, begin bij jezelf! Daarnaast praat ze heel veel over zichzelf. Haar zinnen beginnen bijna allemaal met: ‘Ik ben zo iemand die....”
Stel je voor zeg, als alle problemen in de wereld waren opgelost, kwam ze niet meer op televisie! Dan stort haar hele wereld in elkaar en krijgt ze waarschijnlijk een midlife crisis. Maar dan zou ze daar weer mee op de televisie komen en een serie met vervolg over maken.

1 opmerking:

Anoniem zei

FANNY!
ik vind m helemaal geweldig !! begin bij je zelf idd! maar ik vind natuurlijk alles geweldig wat jij schrijft :P.. wnt je laat tenminste duidelijk je mening merken haha! xxx